Lid Worden:

Onthaal

Aansluiten kan nadat je bent langsgekomen op een onthaalmoment. Er zijn er twee per maand. Daar kan je kennismaken met onze vereniging en al je vragen afvuren die je eventueel nog hebt.

Ook voor ons is een persoonlijk contact waardevol. We willen graag in een verkennend gesprek aftoetsen of je verwachtingen omtrent je vrijetijdsbesteding passen in onze vereniging. Heb je ook interesse? Kom dan naar een volgend onthaalmoment en kondig je komst aan door het invullen van onderstaand contactformulier. 

Je herkent onze onthaalmensen, Greta en Renilde, en aan het staandertje met het Kalipso-logo dat ze op tafel zetten (zie foto’s). Vind je ons niet? Vraag aan een ober naar Kalipso of bel ons.

De eerstvolgende onthaalmomenten, de exacte locatie en de contactpersoon vind je op onze agenda. Klik op een groen vakje “Onthaalmoment”.

Lid worden

Jij kent ons niet, wij kennen jou niet.
Daarom starten leden bij ons altijd met een kennismakingstermijn van 3 maanden voor slechts € 5. 

Tijdens deze periode kan je aan alle activiteiten deelnemen en ontdekken of Kalipso iets voor jou is.
Alle activiteiten worden aangekondigd op de website en/of e-mail.
Na de proefperiode ontvang je een uitnodiging tot lidmaatschap.
Voor € 35 ben je een heel jaar lid.

Als lid van Kalipso vzw ben je verzekerd (burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen) tijdens onze activiteiten.

Wat verwachten we van jou?

De groep staat of valt met de positieve ingesteldheid van iedereen. Het is de bedoeling dat we samen op een leuke manier onze vrije tijd doorbrengen, vrienden maken en nieuwe dingen ontdekken.

    Wil je onze vereniging leren kennen?

    Vul het contactformulier hieronder in en kom naar een onthaalmoment.

    *= verplicht    Of stuur een mail naar info@kalipso.be.