Lid Worden:

Onthaal

Aansluiten kan nadat je bent langsgekomen op een onthaalmoment. Er zijn er twee per maand. Daar kan je kennismaken met onze vereniging en al je vragen afvuren die je eventueel nog hebt.

Ook voor ons is zo een persoonlijk contact waardevol. We willen graag in een verkennend gesprek aftoetsen of je verwachtingen omtrent je vrijetijdsbesteding passen in onze vereniging. Heb je interesse? Kondig dan je komst aan via het invullen van onderstaand contactformulier. 

Je herkent onze onthaalmensen Silvia, Francine, Nicole of Katrien aan het staandertje met het Kalipso-logo, dat ze in het midden op tafel zetten (zie foto’s). Vind je ons niet? Vraag aan een ober waar de mensen van Kalipso zitten.
De eerstvolgende onthaalmomenten, de exacte locatie en wie je mag verwachten op het onthaal vind je op onze agenda, er zijn er 2 per maand: 

– Elke 1e zaterdag van de maand

– Elke 3e woensdag van de maand

 

Lid worden

Jij kent ons niet, wij kennen jou niet.
Daarom starten leden bij ons altijd met een kennismakingstermijn van 3 maanden voor slecht € 5. 

Tijdens deze periode kan je aan alle activiteiten deelnemen en uitmaken of Kalipso iets voor jou is.
Je wordt op de hoogte gehouden van onze activiteiten via de kalender op de website of via e-mail bij last-minute activiteiten.
Na de proefperiode ontvang je een uitnodiging tot lidmaatschap.
Voor € 35 ben je een heel jaar lid. Tijdens 2022 verlagen we ons lidgeld echter naar € 25, ook omwille van de verminderde activiteiten. 

Als lid van Kalipso vzw, ben je verzekerd (burgelijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen) tijdens onze activiteiten.

Wat verwachten we van jou?

De groep staat of valt met de positieve ingesteldheid van iedereen. Het is de bedoeling dat we samen op een leuke manier onze vrije tijd doorbrengen, vrienden maken en nieuwe dingen ontdekken.

    Interesse gekregen om lid te worden?

    Vul het contactformulier hieronder in én kom af naar ons eerstvolgende onthaalmoment.

    *= verplicht    Of stuur een mail naar info@kalipso.be.