Start Tournée-Minerale: Kalipsoactie

1 februari 2021 14:00 - 18:00

In februari is het tijd voor de vijfde Tournée Minérale! Met jaar na jaar één op de vijf Belgen die deelnemen, blijft de campagne een onverminderd succes.

We bevinden ons momenteel natuurlijk in een rare periode. Door de coronamaatregelen ziet ons leven er even anders uit, en daardoor ook de manier waarop we met alcohol omspringen. Sommigen drinken minder dan vroeger, omdat een deel van het sociaal leven wegviel. Anderen schenken nu sneller thuis een glas uit, om te bekomen van de veranderde, vaak stresserende situatie. Begrijpelijk, maar natuurlijk niet de gezondste keuze.

Tournée Minérale is de perfecte gelegenheid om ervoor te zorgen dat dat extra thuisdrinken geen blijvende gewoonte wordt. We dagen je uit om in februari de gezelligheid op te zoeken met lekkere alcoholvrije alternatieven. Dat geeft je meer energie, een betere slaap en een algemeen frisser gevoel.

Ga op zoek naar een originele mocktail. Liefst iets met weinig ingrediënten zodat hij kan gemaakt worden op onze bbq of nieuwjaarsreceptie. Je prijs: eeuwige roem, we noemen de cocktail naar jou. En gratis deelname aan ons eerstvolgende feest.

Doe jij op een andere manier mee met Tournée Minérale? Noteer hieronder hoe jij dat doet.

Meer details van deze activiteit zien? Word lid! Reeds lid? Log in!