Terug naar activiteiten

Fietsvakantie: Povlakte

22 juni 2018 - 30 juni 2018

We gaan opnieuw op fietsvakantie, deze keer met busmaatschappij de Zigeuner uit Diepenbeek die je eigen fiets in een aanhangwagen mee vervoert.
Je brengt de dag voor vertrek zelf je fiets naar Diepenbeek. Ter plekke fiets je individueel (uiteraard blijven de Kalipsers samen).

Deze keer trekken we naar Italië, de Po-vlakte. Een fietsroute door één van de mooiste regio’s van Italië, langs verkeersvrije fietspaden, volledig vlak zonder ook maar één klim. Wij fietsen langs de 3  Unesco Werelderfgoed steden Modena, Ferrara en Ravenna waar we kunnen genieten van de magnifieke historische centra en de prachtige renaissancekunst en paleizen. Doorheen de Po-delta fietsen we door een netwerk van kanaaltjes, prachtige natuurreservaten met roze flamingo’s en brengen we een bezoek aan het eeuwenoude dromerige lagunestadje Comacchio. Wij passeren ook langs verschillende stranden en bij minstens één zet je de fiets aan de kant en neem je een duik in de Adriatische Zee.

Meer details van deze activiteit zien? Word lid! Reeds lid? Log in!

Warning: Cannot assign an empty string to a string offset in /customers/f/b/2/kalipso.be/httpd.www/wp-includes/class.wp-scripts.php on line 426