Concert LAO

16 november 2019 17:00 - 19:00
Aula Pieter De Somer
Deberiotstraat 24
3000 Leuven

Het Leuvens Alumni Orkest nodigt u graag uit op “KONING LOU en de STEEN DER WIJZEN”, een intergalactisch en hartverwarmend avontuur voor jong en oud. Een spannende vertelling die de fantasie van kinderen én hun ouders prikkelt en kietelt en waarbij meesterlijke symfonische muziek voor een fantastische beleving zal zorgen.
KONING LOU (VTMKIDS) 10 jaar!
Koning Lou viert zijn 10de verjaardag met een weergaloos, muzikaal ruimte-avontuur in de Pieter de Somer Aula te Leuven. Trouwe raadgever Dréke en hofmuzikant Stakke zullen meevieren en het feestje wordt helemaal compleet met gastacteurs Steve Geerts en Marianne Devriese. Het 70-koppige Leuvens Alumni Orkest o.l.v. Hans Casteleyn speelt live fantastische muziek. Koning Lou-bedenker Lieven Rossignol zorgt voor tekst, regie en enkele gloednieuwe liedjes.
DE STEEN DER WIJZEN: het verhaal
Koning Lou is niet van plan om er in zijn koninkrijkje Spatzelbrüdenbotsenknotskes een avontuurlijk dagje van te maken. Hij wil vandaag alleen maar TV kijken: naar ‘Gunter en Jurgen’, zijn lievelingsprogramma. Maar nadat hij alle 8485 (!) afleveringen heeft ‘gebingewatcht’, blijkt zijn verstand gekrompen tot de grootte van een noot! Koning Lou is bedroefd: hij is rijk, hij heeft macht en aanzien maar hij is, tja, oliedom geworden.
En dan landt er een vreemde alien: Schnabbi. Die zou wel eens een oplossing kunnen hebben voor het probleem van Koning Lou. Maar tegen welke prijs? Één ding is duidelijk: de vriendschap van Koning Lou, Dréke en Stakke zal danig op de proef gesteld worden…

Meer details van deze activiteit zien? Word lid! Reeds lid? Log in!