Circus Ronaldo: Swing

27 april 2019 20:00 - 22:00

Wie erbij was op de voorstelling van Circus Ronaldo in de circustent in Herent, weet dat een voorstelling van deze rasechte circusfamilie niet veel meer met circus te maken heeft, maar eerder aanleunt bij de Italiaanse Comedia Del Arte. 

Deze keer gaan we naar hun voorstelling Swing: groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding…. Vergeet eventjes de rodeneuzenclown, met SWING maakt Circus Ronaldo een voorstelling die niet in één vakje te stoppen valt.

Nestel je neer in onze tent, schuif wat dichter tegen je geliefde aan en laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren ‘40, terwijl de ooh’s en aah’s je om de oren vliegen.

Geloof ons vrij, het zestal van SWING zal je niet alleen charmeren met hun humor en doldwaze fratsen, maar je ook verliefd laten worden op hun ongekunstelde authenticiteit.

Laat je omhullen door de warmte, de speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde, en ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde…

Meer details van deze activiteit zien? Word lid! Reeds lid? Log in!