Art meets Nature

17 maart 2019 14:00 - 17:00

Door het grote succes van de voorbije jaren gaat de tentoonstelling voor de eerste maal door op deze ruime en zeer imposante en feeërieke locatie, nl het Kasteel van Bouchout in de plantentuin van Meise.

Het kasteel en de tuinen dateren van de 12de eeuw  en we kunnen dit jaar zowel in de keizerlijke vertrekken van het kasteel, het dakterras  als in de serres ronddwalen tussen  meer dan 250 nationale én internationale kunstwerken( beelden, foto’s, installaties en schilderijen).

Er wordt samengewerkt met galerijen maar ook rechtstreeks met opkomende en gevestigde kunstenaars. Zij leveren ook dit jaar weer prachtige kunstwerken die tijdens het weekend gekocht kunnen worden. Unieke originele (!) werken van Kamagurka, Roger Raveel, Raoul de Keyser, Léon Spilliaert, Constant Permeke en Gustave De Smet kan je bewonderen naast Michael Borremans, Panamarenko, Corneille, Luc Peire, en vele anderen.  Hiernaast zullen er ook minder bekende, maar veelbelovende kunstenaars uit onder andere België, Nederland, Zweden, Zimbabwe, Georgië, Rusland, ea, te bewonderen zijn. Vele kunstenaars zullen ook aanwezig zijn.

 

Meer details van deze activiteit zien? Word lid! Reeds lid? Log in!