Terug naar activiteiten

Vertelvoorstelling

26 oktober 2019
20:00 - 22:30
Parochiecentrum ('t Zaaltje)
Tiensesteenweg 190
3001 Heverlee

Verhalen worden al eeuwenlang en overal ter wereld verteld. Verhalen met een verleden, verhalen met een toekomstvisie, verhalen vol met dromen. Verhalen hebben iets magisch, ontroerend, nostalgisch, grappig.

Wij hebben Rien Van Meensel uitgenodigd samen met haar muzikale begeleidster Nele Gerard. Rien brengt een eigentijds verhaal met als titel: Een korenbloem, een zwaan en een uitgestrekte hand

Als je opgroeit in een klein dorpje in het Hageland met zes broers en twee zussen, dan heb je veel verhalen te vertellen. Rien vertelt over dat dorpje waar de tijd stilstond, waar een grootvader uit het niets opduikt en familiesporen terug te vinden zijn in het vondelingenregister. Ze weeft persoonlijke verhalen en traditionele wonderverhalen in elkaar en sleept je mee langs holle wegen en familiegeheimen en hilarische momenten. Waar begint de werkelijkheid en waar de fantasie?

Deze activiteit is toegankelijk voor alle singles, we nodigen ook de leden uit van de zusterverenigingen La Hasta! en ’t Vervolg.

Kalipsoleden betalen € 8, niet leden betalen € 10.

Je schrijft het gepaste bedrag over op de Kalipso rekening BE73-0682-4982-6860 met als vermelding “je naam, Vertelavond, 26/10, naam vereniging” én door een reactie naar de CP te sturen via mail aan info@kalipso.be of een reactie hieronder (enkel voor Kalipsoleden).

Meer details van deze activiteit zien? Word lid! Reeds lid? Log in!