Terug naar activiteiten

Gault-Millautour: Tinèlle

24 april 2020
12:00 - 15:30

Deze maand gaan we een beetje verder van huis: naar Mechelen. 

In Tinèlle ga je voor meer dan een smaakvol bord, je proeft er ook een stukje geschiedenis.
Plaats van gebeuren is ‘Het Predikheren’, een voormalig klooster en militair hospitaal uit de zeventiende eeuw dat vandaag is omgetoverd tot culturele hotspot. In de linkervleugel, waar ooit de monniken op doorreis van hun nachtrust genoten, etaleren Ken Verschueren en Jenny Callens vandaag hun liefde voor het vak.
Hun recept is eenvoudig: een levendige plek creëren waar je geniet van de klassieke Frans-Belgische kookkunst in een gastronomisch jasje. Geen opgelegde menu’s, geen obers in stijf zwart-wit, geen gedoe. 

Wij kiezen voor de lunchmenu van € 36. 

Hierbij een recentie van Tripadvisor. 

“Lunchmenu van 36€ genomen. Lekker gegeten. Gebruikte producten zijn zeer vers. Qua smaak, hoeveelheid en presentatie geen enkele opmerking. Prijs-kwaliteit van de lunchmenu zeer goed. A la carte eten is wel duur, net zoals het water (8€) en de koffie (5€). Een pluspunt is dan weer dat je een ruime keuze aan wijnen hebt die je per glas kan bestellen. We gaan hier nog lunchen voor speciale gelegenheden, maar voor een à la carte diner zullen we eerder voor een sterrenrestaurant kiezen.” 

Zie ook https://tinelle.be/

Meer details van deze activiteit zien? Word lid! Reeds lid? Log in!